Abnoos Forums

نسخه کامل: e107 فارسي شده توسط سايت اصفهان كيد
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
با سلام خدمت تمامي دوستان گرامي

بلاخره پس تلاش هاي پي در پي گروه سايت اصفهان كيدذ ورژن جديد پرتالe107 منتشر شد
از تمامي كاربراي كه از اين ورژن هاي قديمي اين پرتال براي وب سايت خود استفاده ميكنند خواهشمنديم هرچه سريع تر پرتال سايت خود را به ورژن جديد e107 ارتقا دهند زيرا در اين ورژن بر روي
مسائل امنيتي پرتال e107 بيشتر كار شده و امكانات بيشتري در اين ورژن فراهم شده است

براي دريافت پك e107 اينجا را كليك كنيد

در صورت بروز هرگونه مشكلي آن را در تالار گفتمان سايت اصفهان كيدذ بيان كنيد http://forum.esfahankids.com
با تشكر
قالب فارسي شده e107v8 توسط گروه سايت اصفهان كيدذ

براي دانلود اينجا را كليك كنيد

اين هم يك عكس ار اين قالب

قالب بسيار زيباي e107v4a  براي پرتال e107

فارسي شده توسط گروه سايت اصفهان كيدذ

لينك دانلود قالب

تصويري از اين قالب

قالب بسيار زيباي Soccer براي پرتال e107
فارسي شده توسط گروه سايت اصفهان كيدذ

لينك دانلود قالب

تصويري از اين قالب
سلام بر شما

من دارم دیوونه میشم
یه وبلاگ داشتم قبلا و میخاستم که  ورد پرس نصب کنم! اما حالا به نظر میرسه که e107 از این ورد پرس خیلی بهتره!
حتی از مامبو و ناک هم بهتره ! قالب هاش همونایی هست که من میخام

من 50 مگ هاست دارم آیا کافیه واسه نصب کردن این e107 و در ضمن لطفآ به من بگید که چگونه و چطور با برنامه فرانت پیچ این قالبهای فارسی شده رو تغییر بدم،یعنی مثلا میخام یه بنرش رو عوض کنم و رنگ های دور و برش رو همین!
با سلام بله با 50 امكان نصب اين پرتال را داريد
براي تغيير بنرها - بنرهاتون را تغيير بديد و جاي بنرهاي قبلي جايگزين كنيد
و براي تغيير قالب بايد به زبان php و كار كردن با برنامه dreamweaver آشنايي داشته باشيد
قربان من چطوری این فایلهای php قالب رو در dreamweaver بیارم، لطفآ یک راهنمایی کوچیک کنید،بگید که من چی کار کنم و چطوری بیارم اینا رو بیارم توی این برنامه
وقتي برنامه را باز ميكني زبانه php را انتخاب كن و open را بزن و فايلت را انتخاب كن البته همون طوري كه ادمين عزيز گفت بايد به زبان برنامه نويسي php آشنا باشي چون وقتي فايلت را با برنامه باز ميكني حالت design بهت نميده و فقط سورس بهت ميده كه از طريق اين سورس ها بايد تغييرات لازم را انجام بدي
ببخشيد اين E107 فارسي اصفهان كيدذ رو الان كسي داره يه جا آپلود كنه واسه من !؟ تو خود سايتشون كه نيست ديگه بنا به دلايلي نيازمند اين نسخه از 107 هستم نسخه فارسي مال وب شهر و تيم 107 رو دارم ...

با تشكر
سايتشون فروخته شد و به شخص ديگري وا گذار شد
مرجع آدرس ها